חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות דגים עירקיות ("ערוק")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקציצות האלה הם ברוב הבתים העירקים כמעט חובה. br בכל יום שישי ואוכלים אותם בפיתה עם ירק מסוג פטרוזיליה, רשד, כוסברה טריה , brבצל ירוק וכמובן אמבה. brאדיאלי לילדים שלא אוכלים דגים בדרך כלל. br
קציצות דגים עירקיות ("ערוק")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקציצות האלה הם ברוב הבתים העירקים כמעט חובה. br בכל יום שישי ואוכלים אותם בפיתה עם ירק מסוג פטרוזיליה, רשד, כוסברה טריה , brבצל ירוק וכמובן אמבה. brאדיאלי לילדים שלא אוכלים דגים בדרך כלל. br
הוראות הכנה
מרכיבים
250-350 גר' קרפיון טחון ללא עצמות (לבקש ממוכר הדגים שיוציא את האידרה ויטחן)
10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
10 גבעולי כוסברה קצוצים (לא חובה)
1 תפ"א מגורר גס וסחוט מנוזלים
1 עגבניה מגוררת
1 בצל גדול מגורר וסחוט
3 שיני שום כתושות
2 ביצים טרופות
חצי כפית סודה לשתיה או אבקת אפיה
מלח , פלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים הכול בקערה ומניחים לנוח כשעה במקרר.
מוציאים מערבבים ומטגנים במחבת.
(הכמות לכול קציצה היא בערך כף גדושה מהתערובת שמשטחים קצת במחבת)
הצבע אחרי הטיגון צ"ל זהוב נוטה לשחום.
מגיש: אנטה
מקור: חמותי
שתף את המתכון