הוראות הכנה
מרכיבים
6 ירכי עוף
2 כפות שמן זית
קורט מלח גס
½ כפית "ראס אל חנות"
¼ כפית אבקת צ'ילי
¼ כפית כורכום
¼ כפית קימל טחון
¼ כפית "גראם מסאלה"
1 כוס ציר עוף
2 בצלים פרוסים לטבעות עבות
אופן ההכנה
מניחים בקערה את הירכיים ויוצקים עליהם את השמן. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב ביחד. מניחים את הירכיים עם צד העור כלפי מטה על מחבת גריל לוהטת. מניחים את פרוסות הבצל בין הירכיים. אחרי שהירכיים הושחמו כראוי בצד העור הופכים אותן. מוסיפים את ציר העוף למחבת. מנמיכים את האש ומכסים בנייר כסף למשך כעשרים וחמש דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון