הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו סטייק פרגית
חופן עלי נענע טריה
חופן פטרוזיליה טריה
כ 15 עלי מרווה טריים
ענף רוזמרין
כ-½ חופן עלי טימין טריים
3-4 עלי גרניום לימוני
מיץ מלימון אחד גדול או שניים קטנים
½ כוס שמן זית
4 שיני שום גדולות
1 כפית מלח
½ כפית פלפל גרוס
1/3 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה
יוצרים עיסה בעלי ומכתש, מכל המרכיבים ביחד. מתחילים במרכיבים הקשים ולאט לאט מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת עיסה.
מורחים כל סטייק בכמות יפה של הרוטב ומשהים במקרר לפחות 3 שעות לפני הצליה.
צולים על גחלים לוהטות כ 2-3 דקות מכל צד נזהרים לא לשרוף ולא לייבש על הגריל.
בתאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון