חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חרוסת -עירקית("חילק")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיצד להכין חרוסת??? מה שנקרא דבש תמרים - סילאן brמתקבלת תערובת יותר סמיכה וטעימה!
חרוסת -עירקית("חילק")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיצד להכין חרוסת??? מה שנקרא דבש תמרים - סילאן brמתקבלת תערובת יותר סמיכה וטעימה!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו וחצי תמרים מגולענים (מזן מג'עול)
4 כוסות מים
להגשה :300 גרם אגוזי מלך טחונים גס
אופן ההכנה
מגלענים את התמרים ושמים בסיר להשרייה ב- 4 כוסות מים
מינימום זמן השרייה 6 שעות עדיף להשאיר ל-24 שעות.
לאחר ההשרייה לא לשפוך את המים לבשל באותם המים על להבה נמוכה למשך שעה
לצנן את התערובת בסיר . ולסנן ע"י בד מוסולין ע"י סחיטת כל הנוזלים מהתערובת
אל תוך סיר אחר... את מה שיש בסיר שמים שוב על להבה נמוכה ומחממים עד לצימצום הנוזלים כחצי שעה (את מה שנשאר בבד המוסולין-זורקים)כשהתערובת מסמיכה מכבים את האש ומצננים
מעבירים לצנצנות מעוקרות ומשאירים סגור בטמפ' החדר
להגשה:בקערה עמוקה להגשה יוצקים את החרוסת ומעל מפזרים את האגוזים טחונים....
מגיש: רותם דבי
מקור: משפחה
שתף את המתכון