הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח חזה עוף פרוס לפרוסות דקות
1 בצל פרוס
2-3 גזר פרוס למקלות
2-3 גבעולי סלרי פרוסים למקלות
3-4 "בוק צואי" חתוך גס
3 כפות רוטב סויה
1 כף קורנפלור
1 כף שמן סומסום
רוטב:
1 כף קורנפלור
1 כוס מרק עוף (או ציר)
אופן ההכנה
1. מערבבים את רטוב הסויה והקורנפלור בקערה. מוסיפים את העוף ומשרים לחצי שעה.
2. פורסים את כל הירקות מראש
3. מחממים את השמן בווק או מחבת ומקפיצים את העוף עד הזהבה. מוציאים את העוף
4. באותו שמן מקפיצים את הבצל הפרוס עד הזהבה ואז מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים 3-5 דקות.
5. מחזירים את העוף ומוסיפים את הרוטב. מקפיצים עוד מספר דקות עד שהרוטב מצטמצם.
אפשר להגיש עם אורז לבן או איטריות ביצים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון