חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


" סלונה עירקית" דג עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו כל הגיסים בבית מזמינים כמעט לכל אירוע " מעדן אמיתי "
" סלונה עירקית" דג עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצלנו כל הגיסים בבית מזמינים כמעט לכל אירוע " מעדן אמיתי "
הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות עגולות .
4 עגבניות פרוסות לעיגולים .
1 חציל גדול פרוס לפרוסות .
נתח דג גדול [ ניסכת הנילוס או מוסר וכו]פרוס לנתחים
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
3 כפות סוכר
מיץ מלימון אחד
לימון יבש שחור [ פרסי] .
אופן ההכנה
מטגנים בנפרד את הבצל , החציל , הדג , עד השחמה בשני הצדדים .
שמים מעט שמן בסיר רחב ומניחים את הבצל , ומעליו הדגים ומעל את החציל ומעל את העגבניות .
מדללים את רסק העגבניות ב-2 כפות מים ומוסיפים לסיר.
מתבלים במלח ופלפל שחור מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה .
מנמיכים את האש ומוסיפים את הלימון ומיץ הלימון והסוכר מכסים את הסיר על חצי כיסוי
ומבשלים כ 25 דקות על אש נמוכה .
מגישים חם עם לחם מלא או מצה.
בתאבון.
מגיש: עוזרד
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון