חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפיים ברוטב סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפיים ברוטב סיני (אפשר גם בבישול וגם בצליה בתנור
כנפיים ברוטב סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפיים ברוטב סיני (אפשר גם בבישול וגם בצליה בתנור
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות כנפיים (בערך 2.5 קילו) נקיות
4 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש או סילאן (דבש תמרים)
3 כפות ריבת שזיפים (קונפיטורה עדיף או ריבה ביתית)
פלפל שחור גרוס
2 שיני שום כתושות
חצי כפית זנגביל (ג'ינג'ר) אפשר חצי כפית אבקת זנגביל
1 בצל קצוץ מוזהב
3 כפות שמן לטיגון הכנפיים
אופן ההכנה
אם מבשלים:
לטגן את הכנפיים בשמן עד לאטימתם. עד שיוזהבו קלות
להוציא מהסיר ולהזהיב את הבצל
להחזיר את הכנפיים
לערבב את כל חומרי הרוטב ולהוסיף לכנפיים
לבשל תוך עירבוב מדי פעם למשך שעה. עד שהכנפיים מקבלות צבע מושחם.
אם צולים (אופים)
לערבב את חומרי הרוטב
לטגן את הבצל עד להזהבה ולהוסיף את הכנפיים. להזהיב הכנפיים
להעביר לתבנית את הכנפיים והבצל ולהוסיף (למרוח עליהם) את הרוטב.
לאפות (לצלות) בתנור חם (180 מעלות) כ 40 דקות תוך כדי שמרטיבים את הכנפיים מדי פעם.
להנמיך את החום לרבע שעה נוספת (160 מעלות) עד שהכנפיים מושחמות היטב.
להגיש על מצע של פירה תפו"א בליווי יין סמוק (לא לילדים...)
בתאבון!
מגיש:
מקור: פרטי
שתף את המתכון