חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא-הכי טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכרוב הממולא הכי טעים שהכנתי כולם במשפחתי התלהבו ....משאיר טעם לעוד... brגם ישנו טיפ מנצח עבור הכרוב . תודה לשלומית זיו על מתכון נפלא!
כרוב ממולא-הכי טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכרוב הממולא הכי טעים שהכנתי כולם במשפחתי התלהבו ....משאיר טעם לעוד... brגם ישנו טיפ מנצח עבור הכרוב . תודה לשלומית זיו על מתכון נפלא!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב גודל בנוני
לרוטב הראשון: 3 כפות קטשופ +4 כפות מים.
לרוטב השני:
2 כפות רסק עגבניות
מעט מלח+פלפל שחור(לפי הטעם)
חצי כף אבקת מרק עוף
כף פפריקה
כף צ'ילי מתוק
מים עד לכיסוי הכרוב
למילוי:
¼ קילו בשר
1 ביצה מהמקרר
1 בצל גדול מגורד
כוס וחצי אורז
אבקת מרק
קטשופ
מלח+פלפל
אופן ההכנה
שמים את הכרוב בקערה עמוקה לוקחים סכין ומחוררים בדקירות עמוקות מסביב לליבה של הכרוב מכניסים למיקרוגל בחום מירבי 8-12 דקות.
נותנים לו להתקרר מעט ושולפים את העלים בקלי קלות שלמים ויפים מניחים אותם בצד
בינתיים מערבבים את כל חומרי המילוי (אפשרי גם בבישול מקדים של האורז חוסך זמן בישול)
לוקחים עלה של כרוב שמים בכף מן המילוי באמצע הכרוב מקפלים את השוליים ומגלגלים
לוקחים סיר לבישול מערבבים את הקטשופ והמים ומפזרים על כל שטח הסיר
מניחים את עלי הכרוב הממולא כשהפתח כלפי מטה (כדי שלא יפתחו בבישול)
מכינים את הרוטב השני ושופכים מעל הכל מניחים צלחת שטוחה על כל הכרוב הממולא
ומכסים במכסה הסיר. מבשלים עד לרתיחה על אש גבוהה מנמיכים לאש נמוכה לעוד שעה
יש להוסיף מים לפי הצורך !
בתאבון!!!!
מגיש: רותם דבי
מקור: שלומית זיו
שתף את המתכון