חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיתה במנגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לנשים עובדות ורוצות מתכון מהיר זה המתכון
פיתה במנגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לנשים עובדות ורוצות מתכון מהיר זה המתכון
הוראות הכנה
מרכיבים
פיתות לפי הסועדים
קילו בשר בקר
2 בצלים בנוני
פטרוזליה(אפשר יבשה)
כוס פרורי לחם
חצי כוס שמן
תבלינים:פלפל שחור ,קורט מלח ,רבע כפית כורכום,רבע כפית פפריקה,
אופן ההכנה
הכנת התערובת של הבשר מגרדים את הבצל בפומפיה דקה וסוחטים את המים מהבצל
ומוסיפים לבשר הטחון שמים את שאר החומרים והתבלינים ולשים היטב מומלץ לשים את התערובת כחצי שעה במקרר לפני ההכנה
חוצים את הפיתה לאורך הפיתה ויצרים כמין שתי פיתות ואת הבשר מועכים מעל כל משטח הפיתה סוגרים את החצי השני ושמים על המנגל או במנגל חשמלי הופכים את הפיתה משני הצדדים שהפיתה זהובה מוצאים שמים טחינה
בתאבון!!
מגיש:
מקור: המצאה
שתף את המתכון