חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג דניס ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג דניס ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יח' פילה דג דניס
מיץ משני תפוזים
3 כפות מיץ לימון
1 כוס כרוב קצוץ
3 בצלים ירוקים
10 ס"מ כרישה קצוצה
½ כוס עלי כוסברה
2 כפות שמן
מלח
קמצוץ זעפרן
1 כפית קורנפלור
½ כוס מים
150 ס"מ גבעול סלרי
אופן ההכנה
1. לתבל את פילה הדניס בצד הבשר, להניח על בן זוגו ולהכניס למקרר.
2. לאדות בסיר מכוסה את הירקות עם השמן חצי שעה על אש נמוכה. ולערבב מדי פעם.
3. להוסיף מים, כוסברה וזעפרן ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל ½ שעה נוספת.
4. להוסיף את מיץ התפו"זים ומיץ הלימון ולבשל מספר דקות.
5. לסנן. להעביר הרוטב המסונן למחבת להוסיף מלח ולבשל בחום בינוני.
6. לערבב את הקורנפלור ב-1/3 כוס מים קרים ולשפוך בהדרגה לרוטב המתבשל תוך כדי בחישה.
לבשל שתי דקות.
7. להניח את הדגים, בזוגות אחד לצד השני לכסות את המחבת ולבשל כשמונה דקות מכל צד על
אש בינונית.
8. להגיש חם ולצקת הרוטב על הדג וסביבו בנדיבות.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון