הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
½ חב' חמאה מלוחה
3 כפות אבקת מרק פטריות
2 כפות קמח
8 כוסות מים
3 שיני שום כתושים
½1 שמנת מתוקה להקצפה
2 חב' פטריות שמפיניון טריות
1 חב' פטריות חורש
1 חב' פטריות יער
אופן ההכנה
לפרוס את הפטריות לפרוסות דקות .
לטגן את הפטריות עם החמאה ( שלושת הסוגים ),
להוסיף את הקמח ולערבב .
להוסיף את המים , אבקת מרק פטריות , שום , מלח , פלפל שחור גרוס .
להרתיח כ-10ד' .
לפני ההגשה להוסיף שמנת מתוקה לבשל מעט ,
לקישוט - לפזר מעט עירית על צלחת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון