הוראות הכנה
מרכיבים
6 ברבוניות יפות ומפולטות
12 עלי גפן, טריים גדולים וחלוטים 3 דקות במים רותחים
מיץ מ-4 תפוזים
מיץ מ-1 ליים
מיץ מ-1 אשכולית
1 כף סוכר
¼ כוס שמן זית
2 שיני שום, קצוצות
מעט רכז רימונים או דובדבנים
עלי בזיליקום מ-5 גבעולים, קצוצים בעדינות
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את פילה הברבוניה ומגלגלים בעלי הגפן החלוטים.
מבשלים על אש גדולה את מיצי ההדרים בתוספת הסוכר ומעט מלח ופלפל, עד שנשארת ¼ מהכמות הנוזלים. מסירים מן האש ומשאירים בסיר.
מחממים שמן זית במחבת גדולה וצורבים את הפילטים העטופים כ-20 שניות מכל צד. מוסיפים את השום למחבת וכעבור מספר שניות גם את מיצי ההדרים המצומצמים.
מוסיפים את הבזיליקום ומחלקים לצלחות בתוספת הרוטב.
מקשטים בטפטופי רכז רימונים או דובדבנים על הצלחת.
בתיאבון!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון