הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג פילטים של ברבורניות
4 כפות שמן
2 סלקים קטנים
חופן עלי נענע
1 שום כתוש
קורט מלח
אופן ההכנה
טוחנים את הסלקים במכונה למיצים מירקות ופירות קשים לקבלת מיץ סלק. מעבירים את מיץ הסלק אל סיר קטן יחד עם הנענע, השום והמלח ומצמצמים כדי מחצית הכמות. מסננים ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הדג דקה מצד העור ולאחר מכן עוד דקה מהצד השני ומעבירים מייד לנייר סופג.
מניחים את הדגים בצלחת הגשה. מעל מזליפים את הרוטב החם. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון