הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חזה עוף חתוך לחתיכות די גדולות
6 כפות שמן זית
קורט מלח גס
כפית פלפל גרוס
2 חופנים מלאים בצל ירוק פרוס לפרוסות עגולות ודקות
2 שיני שום
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
אורגנו (עדיף עלים)
חופן ערמונים קלויים
מעט יין אדום (לא יותר מרבע כוס)
טחינה מלאה או רגילה להגשה.
אופן ההכנה
מכינים את הטחינה.
מתבלים את העוף עם שמן זית, מלח ופלפל.
מחממים מחבת לחום גבוה מאוד וכשהמחבת לוהטת מניחים בזהירות את העופות ומקפיצים, מוסיפים ערמונים ושום, אורגנו ויין אדום, מקפיצים ומוסיפים את צמחי התבלין.
מורידים מהאש כשהעוף מגיע למידת צלייה אהובה עליכם.
מניחים בצלחת ומעל כף טחינה ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון