חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף עם בצלים ירוקים וטחינה מלאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף עם בצלים ירוקים וטחינה מלאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חזה עוף חתוך לחתיכות די גדולות
6 כפות שמן זית
קורט מלח גס
כפית פלפל גרוס
2 חופנים מלאים בצל ירוק פרוס לפרוסות עגולות ודקות
2 שיני שום
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
אורגנו (עדיף עלים)
חופן ערמונים קלויים
מעט יין אדום (לא יותר מרבע כוס)
טחינה מלאה או רגילה להגשה.
אופן ההכנה
מכינים את הטחינה.
מתבלים את העוף עם שמן זית, מלח ופלפל.
מחממים מחבת לחום גבוה מאוד וכשהמחבת לוהטת מניחים בזהירות את העופות ומקפיצים, מוסיפים ערמונים ושום, אורגנו ויין אדום, מקפיצים ומוסיפים את צמחי התבלין.
מורידים מהאש כשהעוף מגיע למידת צלייה אהובה עליכם.
מניחים בצלחת ומעל כף טחינה ומגישים.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון