הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר עגל
2 כפיות קורנפלור
ירקות: פלפלים שונים, בצל, סלרי, כרובית, שעועית ירוקה
קורט מלח
1 ביצה
לרוטב:
1 כוס מים חמים
1 כפית מרק עוף
2 כוסות סוכר
פלפל שאטה גרוס עבה (לפי הטעם)
1 כפית מונוסודיום גלוטמט
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה
לחתוך לרצועות דקות את הבשר ולבחוש עם 2 כפיות קורנפלור.
להוסיף מעט מלח, חצי ביצה טרופה, לערבב ולטגן בשמן עמוק.
הכנת הרוטב:
לבחוש בווק עמוק ולהבה גבוהה מאוד את כל החומרים של הרוטב עד לידי קבלת בלילה סמיכה.
להוסיף את הבשר לרוטב, לטגן דקות ספורות נוספות עד שהבשר יספוג את הרוטב ולהגיש חם.
מגיש:
מקור: שף גיזמונגוליה
שתף את המתכון