הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית גדולה מחולקת לפרחים
1 כף שמן זית
מלח ופלפל שחור
1 גביע יוגורט
1 שן שום קצוצה
כמה גבעולי פטרוזיליה או כוסברה או עירית
אופן ההכנה
1. מבשלים את הכרובית עד שהיא כמעט רכה ומסננים.
2. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים, טועמים ומתבלים על פי הצורך.
3. מחממים מעט שמן בווק וזורקים פנימה את הכרובית. מקפיצים את הכרובית במשך כמה דקות עד שמקבלת גוון חרוך.
מוסיפים מלח ופלפל, מורידים מהאש ומגישים עם הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון