הוראות הכנה
מרכיבים
12 שוקי עוף ל-6 סועדים
שמן לטיגון עמוק
תערובת לפלאפל אותו אני רוכשת מחנות פלאפל מקומית
נייר כסף חתוך לריבועים
ביצה טרופה
אופן ההכנה
מבשלים את שוקי העוף עם העור למשך חצי שעה או עד שצבעו מלבין
מסננים היטב היטב
מסירים את העור מן השוקייים ומנגבים היטב במגבת נייר סופג
מחממים שמן עמוק לטיגון בסיר
טובלים את שוקי העוף בביצה ומצפים במחית הפלאפל
מטגנים את העוף כשהעצם כלפי מעלה עד שהפלאפל מיטגן ונראה זהוב פריך
מסירים מן האש ומצפים את עצם השוק בנייר כסף
ב ת י א ב ו ן ! ! !
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון