הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית וכיסוי העוגה:
כוס קמח.
כוס סוכר.
כוס סולת.
80 ג''ר מרגרינה/מחמאה.
למלית:
5-6 תפו''ע מסוג "גראני סמיט"
2-3 כפות סוכר חום לפי הטעם
חצי כף קינמון.
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח, הסולת והסוכר ביחד, מוסיפים מרגרינה/מחמאה ומערבבים היטב עד שמתקבלים פירורים ללא גושים.
משטחים חצי מהכמות על תבנית משומנת עם מחמאה/ מרגרינה מומסת.
מגרדים על פומפיה גסה את התפוחים עם הקליפה, מערבבים עם חומרי המלית ומניחים על התחתית. מפזרים מעל את מה שנשאר מהפירורים, מהדקים ומכניסים לתנור- חום בינוני, חצי שעה עד 35 דקות.
בתיאבון !
מגיש:
מקור: -עצמי-
שתף את המתכון