חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמרים ("בבקה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שמרים ("בבקה")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו קמח מנופה
¾ כוס חלב
3 כפות סוכר
כפית מלאה שמרים יבשים
קמצוץ מלח
100 גרם חמאה רכה מאד
2 ביצים
כפית קליפת לימון מגוררת
אופן ההכנה
שמים בקערת המיקסר את הקמח, החמאה, הביצים והלימון המגורר והמלח.
שמים בקערית נפרדת את החלב, הסוכר, והשמרים ומתסיסים מעט. מעבירים לקערה הגדולה ולשים לבצק רך ונעים.
מרדדים, ממלאים במלית כלשהי ומגלגלים לרולדה גדולה.
מעבירים בזהירות לתבנית "בבקה" משומנת היטב ומקומחת, מברישים בביצה ואופים בחום בינוני עד שהעוגה משחימה מעט. מקררים וזורים הרבה אבקת סוכר.
אפשר גם ליצור שתי רולדות או כל צורה אחרת.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון