חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף צלוי עם פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה, קל להכנה ומביא איתו הרבה מחמאות. מומלץ לארוחת יום שישי בערב, לצד brאורז לבן או פירה תפו''א ובטטה, פתיתים, קוסקוס... כל תוספת- תופסת 🙂
עוף צלוי עם פירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה, קל להכנה ומביא איתו הרבה מחמאות. מומלץ לארוחת יום שישי בערב, לצד brאורז לבן או פירה תפו''א ובטטה, פתיתים, קוסקוס... כל תוספת- תופסת 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן
5 כרעיים מעוף טרי עם העור
5 בצלים גדולים קצוצים דק
200 גרם משמשים מיובשים
200 גרם שזיפים מיובשים
100 גרם צימוקים בהירים
מלח, פלפל שחור גרוס
½ כפית קינמון
1 כף דבש
½1 כוסות יין לבן יבש
2 כפות מרק תיבול עוף אסם
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בסיר כבד , מטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שיזהיבו. מוציאים ומניחים בצד. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב, מערבבים מדי פעם.
2. מחזירים את העוף לסיר מוסיפים את הפירות המיובשים מתבלים במלח, פלפל, מרק תיבול, קינמון ודבש.
3. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה ביותר עד שהעוף רך והרוטב סמיך .
בתאבון 🙂
מגיש: ליאןן
מקור:
שתף את המתכון