הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן
5 כרעיים מעוף טרי עם העור
5 בצלים גדולים קצוצים דק
200 גרם משמשים מיובשים
200 גרם שזיפים מיובשים
100 גרם צימוקים בהירים
מלח, פלפל שחור גרוס
½ כפית קינמון
1 כף דבש
½1 כוסות יין לבן יבש
2 כפות מרק תיבול עוף אסם
אופן ההכנה
1. מחממים שמן בסיר כבד , מטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שיזהיבו. מוציאים ומניחים בצד. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב, מערבבים מדי פעם.
2. מחזירים את העוף לסיר מוסיפים את הפירות המיובשים מתבלים במלח, פלפל, מרק תיבול, קינמון ודבש.
3. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה ביותר עד שהעוף רך והרוטב סמיך .
בתאבון 🙂
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון