הוראות הכנה
מרכיבים
כרעיים/שוקיים עוף בכמות שרוצים
2 כוסות אורז
3 כוסות מים
ירקות חתוכים: תפו"א, בצל, גמבה, בטטה, גזר וכד'
מלח, פלפל, תבלינים
תבנית חד פעמית גדולה
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-200°c.
מניחים את העופות והירקות החתוכים בתבנית, מתבלים ואופים בגריל התנור בחום של 200 מעלות במשך ½ שעה (לא מכוסה).
מעבירים את העופות והירקות לכלי זמני אחר, שוטפים קלות את התבנית שמים אורז, מים, תבלינים, מחזירים מעל את העופות והירקות, מכסים ברדיד אלומיניום ומחזירים לתנור ל ¾ שעה.
מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות כ-¼ שעה נוספת במהלכה מקבל העוף מעטה של פריכות.
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון