חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בקוקי לראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף עם משרה מיוחד בצורה ובטעם שלא מביישים את טובי השפים. brההכנה קלה (יש להשרות במקרר למשך לילה).
שוקי עוף בקוקי לראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף עם משרה מיוחד בצורה ובטעם שלא מביישים את טובי השפים. brההכנה קלה (יש להשרות במקרר למשך לילה).
הוראות הכנה
מרכיבים
15-16 שוקי עוף טריים ללא עור (הסרת העור עוזרת לספיגת הטעמים)
כ- ½ עד ¾ כוס רוטב ברבקיו מעושן (Hunt's Hickory)
1/3 כוס סילאן
4-6 שיני שום
שקית "קוקי" גדולה (30X50 ס"מ)
אופן ההכנה
1. להפשיט את העור משוקי העוף ולשטוף במים.
2. למרוח את רוטב הברבקיו ולעסות כל שוק בידיים (ללא בושה).
3. להשרות בכלי במקרר למשך הלילה עם כל הרוטב.
4. להוציא מן המקרר ולמרוח סילאן (דבש תמרים) על כל שוק בעזרת מברשת ניילון רכה.
5. לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
6. לפרוס את שיני השום לפרוסות דקות ולהכניס את בשוקיים עם הרוטב והשום לשקית ה"קוקי" לסגור את השקית ע"י הסגר המצורף ולנקב 5-6 חורים מתחת לסגירה (ע"י שפוד במבוק חד).
7. כאשר התנור חם, להניח את השקית בצורה שטוחה על התבנית ולאפות 50 דקות.
8. בגמר האפייה להעביר את תוכן השקית עם הרוטב לכלי הגשה ולהגיש חם.
בתיאבון ושנה טובה
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון