הוראות הכנה
מרכיבים
175 גרם שוקולד מריר משובח
100 גרם חמאה
3 ביצים
½ כוס סוכר
2 כפות קמח תופח.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל- 200°c.
להמיס בסיר את השוקולד והחמאה על אש נמוכהת לערבב כל הזמן ת לא להרתיח!
לערבב בצלוחית נפרדת סוכר וקמח.
להקציף את הביצים ללא הפרדה.
לערבב קמח, סוכר וביצים. לצקת לשוקולד המומס, ולערבב.
לצקת לגביעים בתבנית שקעים - לא למלא עד הסוף!
לאפות (200°c ) , במשך 12 דקות ולהוציא מהתנור.
מגיש:
מקור: עתליה
שתף את המתכון