חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז ירוק טעים מאד.
אורז ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז ירוק טעים מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
אורז לבן רצוי תאילנדי - לפי הכמות ( כוס, 2 כוסות)
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
3 שיני שום גדולים
שמן זית
מלח/ פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
הכנת אורז רגיל
2-3 דקות טיגון אורז לבן להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.
להוסיף על כוס אורז שתי כוסות מים רותחים
לבשל על אש קטנה 15-18 דקות
בנפרד:
לטחון את צרור הפטרוזיליה וצרור הכוסברה ביחד עם השום והשמן זית עד יצירת מרקם אחיד וטחון של התערובת .
ולאחר שהאורז מוכן והרוטב מוכן לערבב את הרוטב עם האורז ביחד ויוצא אורז מתובל
טעים מאד, מאד.
מגיש: efroni
מקור:
שתף את המתכון