הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה צבעונים בצורת סלילים
6 כפות שמן
¼ כפית מלח
1 סלסלת פטריות שמפניון טריות פרוסות
2 כפות שום כתוש
1 כף דבש
5 כפות רוטב סויה
מלח, פלפל שחור
5 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1 סלסלת עגבניות שרי
½ כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה , מסננים ושוטפים במי ברז.
מעבירים לקערת הגשה מוסיפים מלח ו-2 כפות שמן.
מחממים בווק את יתרת השמן, מוסיפים פטריות, שום, דבש, סויה מלח ופלפל שחור ומקפיצים דקה או שתיים.
מעבירים לקערה עם הפסטה, מוסיפים את הבצל הירוק, העגבניות והאגוזים ומערבבים, מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון