הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא לבבות ארטישוק (או אספרגוס) מוחמצים
1 קופסא לבבות דקל מוחמצים
1 קופסא שעועית ירוקה
½ סלסלה פטריות שמפיניון טריות , ללא רגל, פרוסות
½ כוס זיתים שחורים ("חרוזית"), פרוסים
4-5 כפות רוטב לסלט - "חרדל ודבש" או "שום דבש"
אופן ההכנה
לרוקן את הנוזלים מן השימורים. לפרוס את לבבות הארטישוק (או האספרגוס) לקטעים באורך כ-1 ס"מ. לפרוס את הזיתים לטבעות (יש גם מוכנים בשימורים). להוסיף את השעועית .
לחתוך את רגלי הפטריות ולחצות כל ראש פטריה לשנים ואח"כ לפרוסות בעובי כ-2 מ"מ ולהוסיף לירקות החתוכים.
לערבב בעדינות עם הרוטב ולהגיש בצלחת הגשה חגיגית.
מגיש:
מקור: שולה לבני
שתף את המתכון