חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת הודו בעשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת הודו בעשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ פרפר של חזה הודו
למרינדה:
¼ כוס שמן
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף כוסברה יבשה
¼ כוס יין אדום יבש
2-3 כפות דבש
פטרוזיליה טריה קצוצה
אופן ההכנה
לפרוס את חזה ההודו . לבזוק מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
לערבב בקערית את כל חומרי המרינדה , חצי מהכמות למרוח על ההודו, לגלגל לרולדה
ולסגור ( אני סוגרת עם קיסם). לבזוק על הרולדה מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
לחמם בסיר 2-3 כפות שמן, לטגן את הרולדה מכל הצדדים מס' דקות, ולצקת מעל את שאר
המרינדה, אם חסר נוזלים להוסיף מעט יין אדום. להביא לרתיחה ראשונה ולהמשיך לבשל
על אש בינונית בין 30 ל-45 דקות.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון