חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ופרורים-סוף הדרך...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה מאד שלא מביישת את גדולי הקונדיטורים!
עוגת גבינה ופרורים-סוף הדרך...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה מאד שלא מביישת את גדולי הקונדיטורים!
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
½2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1 חבילה מרגרינה ללא מלח
1 סוכר וניל
2 ביצים
שקית אבקת אפיה
מילוי:
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל או ריבת חלב
¾ כוס סוכר
½ ק"ג גבינה 5%
¼ כוס חלב קר
2 כפות אבקת קורנפלור
תבנית עגלה מס' 26
תבנית קטנה יותר (הצורה לא משנה)
אופן ההכנה
בצק:
לשמן 2 תבניות
בתבנית אחת לשטח היטב 2/3 מכמות הבצק
ותבנית שניה קטנה יותר להניח את 1/3 הבצק שנותר
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים.
להוציא מהתנור להרטיב מעט את פני העוגה בנוזל כלשהוא כגון: חלב, וניל מהול במים וכד'
ולהשאיר להתקרר היטב.
מילוי:
להקציף את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר
לקפל יחד עם הגבינה, להוסיף ¼ כוס חלב, פודינג וקורנפלור
ולצקת על העוגה אחרי שהתקררה.
שכבת הפררים:
לפורר בידיים את 1/3 הבצק האפוי ולשטח על הקרם.
להכניס למקרר ללילה שלם.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון