הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
½2 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1 חבילה מרגרינה ללא מלח
1 סוכר וניל
2 ביצים
שקית אבקת אפיה
מילוי:
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל או ריבת חלב
¾ כוס סוכר
½ ק"ג גבינה 5%
¼ כוס חלב קר
2 כפות אבקת קורנפלור
תבנית עגלה מס' 26
תבנית קטנה יותר (הצורה לא משנה)
אופן ההכנה
בצק:
לשמן 2 תבניות
בתבנית אחת לשטח היטב 2/3 מכמות הבצק
ותבנית שניה קטנה יותר להניח את 1/3 הבצק שנותר
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים.
להוציא מהתנור להרטיב מעט את פני העוגה בנוזל כלשהוא כגון: חלב, וניל מהול במים וכד'
ולהשאיר להתקרר היטב.
מילוי:
להקציף את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר
לקפל יחד עם הגבינה, להוסיף ¼ כוס חלב, פודינג וקורנפלור
ולצקת על העוגה אחרי שהתקררה.
שכבת הפררים:
לפורר בידיים את 1/3 הבצק האפוי ולשטח על הקרם.
להכניס למקרר ללילה שלם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון