חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם לוביה ושמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מיוחדת טעימה מאד ואפשר להגיש קר br br
אורז עם לוביה ושמיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מיוחדת טעימה מאד ואפשר להגיש קר br br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
11/2 כפות רסק
3/4 לוביה יבשה
2 בצלים
3/4 חבילת שמיר
אופן ההכנה
מטגנים את האורז במעט שמן
להוסיף 1/2 1 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
ומעט כורכום
להוסיף מים מעט מעל לגובה האורז (ברוב המקרים על כל כוס אורז כוס מים)
כאשר רתחו המים להוריד את הלהבה לאש קטנה.
בינתייים מבשלים את הלוביה במי מלח להקפיד שלא יצאו רכים מידיי
ולסנן
לטגן את הבצלים עם השמיר לקבלת צבע שקוף
עכשיו לערבב את הלוביה הבצל והשמיר ביחד עם האורז ולהשאיר על האש עוד מספר דקות
טעים שיגעון.
בתאבון
פוקסי
מגיש: פוקסי99
מקור: חמתי
שתף את המתכון