חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי כתף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפעם בישלתי לא בסיר לחץ מכוון שהסיר שלי לא נחשב כשר br
צלי כתף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפעם בישלתי לא בסיר לחץ מכוון שהסיר שלי לא נחשב כשר br
הוראות הכנה
מרכיבים
צלי כתף מס 5
2 בצלים חתוכים לרצועות
5 עלי דפנה
כ8 גרגיר פלפל אנגלי
2 כפות חוויג למרק
2 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות
6 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור (אפשר גרגירים)
עגבניה שלמה
חצי צרור כוסברה
אופן ההכנה
מניח סיר על האש ללא שמן נותן להיתחמם ומניח את נתח הבשר על צד אחד לאחר כדקה כאשר הצד מקבל צבע חום
הופך לצידו השני וכך מסובב עד אשר כול הנתח "נסגר" .
מוציא את נתח הבשר מוסיף מעט שמן (לא מנקה את הסיר משאיר את הנוזלים מאשר נראים שרופים מהטיפול בנתח)
שם את הבצל לאחר שקיבל צבע זגוגי מוריד לאש נמוכה מוסיף את השום הדפנה פלפל אנגלי פלפל שחור והפלפל החריף והמלח
ומטגן תוך בחישה.
מוסיף 4 כוסות מים בוחש הייטב עד קבלת מרק מוסיף שני כפות חוויג' והעגבניה
מעלה את האש עד לקבלת רתיחה מוסיף את נתך הבשר מוריד את האש לנמוכה (שהנוזלים יבעבו קלות)
לכ3 שעות.
מוציא מהסיר חותך לפרוסות מחזיר לסיר מוסיף כוסברה לעוד כחצי שעה עד אשר הבשר רך
ניתן לסנן את הנוזלים ולהגיש בקערית נפרדת
בתאבון
מגיש: פוקסי99
מקור: עצמי
שתף את המתכון