חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי.
2 כוסות אורז
שטוף הייטב
מלח שמן שתי כוסות מים.
בצל גדול
גזר מרוסק בפומפיה
1/כוס שמן זית
1/4 חבילה כוסברה
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
פלפל חריף ירוק חתוך דק
כפית כמון
1/4 כפית כורכום
מרינדה
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כפית חרדל
רבע כוס שמן זית
כמון
פלפל שחור
לערבב היטב
ולמרוח את העוף מכל צדדיו.
אופן ההכנה
לבשל את האורז עים המים עד שמתקבלים בועות עולת מתחתית הסיר
ומבשלים על להבה קטנה 20 דקות ומכבים לא מרימים את המכסה עוד 5 דקות.
לטגן את הבצל הקצוץ בשמן חם,
להוריד את הלהבה לאש קטנה להוסיף את הגזר הכוסברה וכל התבלינים ולבחוש הייטב
לטגן כ5 דקות. ולכבות
ראשית! כבר בחנות או האטליז בוחרים עוף שהעור שלם ללא קרעים
ועכשיו הפטנט!! מפרידים את העור בעדינות בפתח התחתחון של העוף וע"י דחיפת היד מתחת לעור בעדינות מפרידים אותו כלפי החזה וכך ממשיכים עד שהעור נפרד כמה שיותר.
לאחר מכן מפרידים את העוך גם בגב העוף וגם כלפי השוקיים.
ממתינים שהאורז יתקרר(אחרת החום של האורז יגרום לעור להתפקע.
מערבבים את הירקות המטוגנים עים האורז.
ממלאים את תוכו של העוף במלית.
לאחר מכן מתחילים לדחוף מלית בין גוף העוף לבין העור שהפרדנו לדחוס אט אט בכל המקומות לאחר שבכל ממולא ניתן לסגור את העוף עים קיסמים או לתפור.
אני תופר.
מרינדה
לערבב היטב
ולמרוח את העוף מכל צדדיו.
בשליש התחתון של התנור
200 מעלות כ45 דקות.
מתקבל עוף נהדר בצבע נהדר
שבת שלום
מגיש: פוקסי99
מקור: עצמי
שתף את המתכון