חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף מוקפץ עם פתיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה עוף מוקפץ עם פתיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ חבילת פתיתים
3 נתחי שניצל- חתוכים לרצועות מושרות במרינדה כשעה
למרינדה: 2 כפות רוטב סויה + 2 כפות צ'ילי חמוץ מתוק+ 1/4 כפית מלח+ מעט פלפל שחור
½ סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
¼ כוס מים
1 כף רוטב סויה
1-2 רוטב צ'ילי חמוץ מתוק ( או רוטב הויסין)
1 כף סוכר או דבש
אופן ההכנה
לבשל את הפתיתים עם הרבה מים (כמו פסטה) כ-7 דקות ולסנן
לטגן את הגזר במעט שמן כ-5 דקות, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עוד 5 דקות
להוסיף את נתחי העוף עם נוזלי המרינדה לטגן עד שהעוף משנה צבע.
להוסיף כ-¼ כוס מים , 1 כף רוטב סויה ו-1-2 כפות צ'ילי חמוץ מתוק (אני הוספתי במקום
הצ'ילי רוטב הויסין - לא חובה , אפשר להשיג בחנויות סיניות) והסוכר.
לבשל על אש נמוכה כ-5 דקות, ולהוסיף את הפתיתים, לערבב להמשיך לבשל עוד כ-5 דקות
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון