הוראות הכנה
מרכיבים
½ חבילת פתיתים
3 נתחי שניצל- חתוכים לרצועות מושרות במרינדה כשעה
למרינדה: 2 כפות רוטב סויה + 2 כפות צ'ילי חמוץ מתוק+ 1/4 כפית מלח+ מעט פלפל שחור
½ סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
¼ כוס מים
1 כף רוטב סויה
1-2 רוטב צ'ילי חמוץ מתוק ( או רוטב הויסין)
1 כף סוכר או דבש
אופן ההכנה
לבשל את הפתיתים עם הרבה מים (כמו פסטה) כ-7 דקות ולסנן
לטגן את הגזר במעט שמן כ-5 דקות, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עוד 5 דקות
להוסיף את נתחי העוף עם נוזלי המרינדה לטגן עד שהעוף משנה צבע.
להוסיף כ-¼ כוס מים , 1 כף רוטב סויה ו-1-2 כפות צ'ילי חמוץ מתוק (אני הוספתי במקום
הצ'ילי רוטב הויסין - לא חובה , אפשר להשיג בחנויות סיניות) והסוכר.
לבשל על אש נמוכה כ-5 דקות, ולהוסיף את הפתיתים, לערבב להמשיך לבשל עוד כ-5 דקות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון