חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה תפו"א מוקרם ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה טעים ומשביע
מאפה תפו"א מוקרם ברוטב בשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה טעים ומשביע
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א בינוניים מבושלים, קלופים ופרוסים לפרוסות בגודל של כ-2 ס"מ
2 בצלים ירוקים קרועים גס ביד
2 כוסות גבינה צהובה מגוררת גס
שליש כוס גבינת פרמזן מגוררת גס.
לרוטב בשמל:
50 גרם חמאה
1/3 כוס קמח רגיל
כוס וחצי חלב
מיכל שמנת מתוקה
מלח, פלפל לבן
רבע כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מסדרים שכבה אחת של תפו"א בתבנית משומנת .
מכינים את רוטב הבשמל:
ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את הקמח עד לאיחוד התערובת, מוסיפים בהדרגה חלב, שמנת ותבלינים מביאים לסף רתיחה ומסירים מהאש.
להרכבה: מפזרים בצל ירוק מעל שכבת תפו"א שסידרנו , מניחים שכבת פרורי גבינה ושכבת רוטב בשמל. שוב מניחים שכבת תפו"א ופרורי גבינה ורוטב בשמל. מסיימים בשכבת פרמזן.
תבנית מרובעת 20 על 30
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180°c עד להזהבה.
מגישים חם
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון