הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
4 ביצים
שמנת חמוצה
1 כוס קמח
אבקת אפיה
¾ כוס שוקולית
1 שמנת מתוקה
שוקולד מריר 120 גרם
אופן ההכנה
לערבב היטב, סוכר, שמן, ביצים ושמנת חמוצה.
להוסיף קמח, אבקת אפיה, שוקולית ולערבב.
לאפות בתנור.
לחמם שמנת מתוקה בסיר קטן על הגז . כשמגיעה לסף רתיחה להוריד מהגז ולהוסיף
שוקולד מריר לערבב היטב.
לצקת על העוגה שהיא מוכנה.
לצנן ולאכול.
בתאבון !
מהשפית ג.
מגיש:
מקור: אחותי היקרה
שתף את המתכון