חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מג'דרה מאורז מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מג'דרה מאורז מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מלא- שטוף ומושרה במים כשעתיים
½ כוס עדשים ירוקים
1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום כתושות
1 כף כוסברה יבשה או 1/2 כוס כוסברה טריה קצוצה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
¾ כפית כמון
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לטגן ב-3 כפות שמן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף את השום ולערבב, להוסיף את האורז
עדשים ותבלינים (אם משתמשים בכוסברה יבשה-להוסיף עכשיו, אם משתמשים בכוסברה טריה להוסיף כ-5 דקות לפני סוף הבישול ) ולערבב יחד כדקה.
להוסיף 2 כוסות מים, לערבב להביא לרתיחה ראשונה, להנמיך לאש בינונית ולהמשיך לבשל
עד שכל המים נספגים והאורז מוכן.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון