הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מלא- שטוף ומושרה במים כשעתיים
½ כוס עדשים ירוקים
1 בצל קצוץ
2-3 שיני שום כתושות
1 כף כוסברה יבשה או 1/2 כוס כוסברה טריה קצוצה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
¾ כפית כמון
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לטגן ב-3 כפות שמן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף את השום ולערבב, להוסיף את האורז
עדשים ותבלינים (אם משתמשים בכוסברה יבשה-להוסיף עכשיו, אם משתמשים בכוסברה טריה להוסיף כ-5 דקות לפני סוף הבישול ) ולערבב יחד כדקה.
להוסיף 2 כוסות מים, לערבב להביא לרתיחה ראשונה, להנמיך לאש בינונית ולהמשיך לבשל
עד שכל המים נספגים והאורז מוכן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון