הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר שריר חתוך לקוביות
עצמות למרק
1 עגבניה מגורדת
1 בצל קצוץ
¾ כוס חומוס שהושרה לילה במים
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף או בשר
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפיות חוואג' למרק
1 כף כוסברה יבשה וצרור כוסברה טריה
אופן ההכנה
לטגן במעט שמן את הבצל עד שמשחים מעט, להוסיף את הבשר והעצמות לטגן כ-5 דקות.
להוסיף את העגבניה לערבב ולטגן מעט יחד. להוסיף מים כ-7-8 כוסות. להביא לרתיחה, להסיר את הקצף, אם יש. לאחר הרתיחה להוסיף תבלינים, חומוס ואת הכוסברה הטריה. לטעום ולתקן תיבול. להביא שוב לרתיחה, ולהמשיך לבשל כשעתיים על אש בינונית (עד שהבשר רך).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון