הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי עוף
לרוטב:
¼ כוס מים רותחים
¼ כוס שמן זית
1 תיבולית של קנור "עשבי תיבול"
1 כף כוסברה יבשה
1 כף פטרוזיליה יבשה
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
מעט כורכום
אופן ההכנה
להניח את נתחי העוף בתבנית.
לערבב את החומרים לרוטב עד שקובית התבלין נמסה, לצקת על העוף , לערבב.
לשים בתנור ל-45 דקות בחום גבוה 200°c, מדי פעם להפוך את העוף, להנמיך את החום ל-180°c ולהמשיך לבשל עוד כ- 30 דקות , עד שהעוף שחום ורך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון