חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינואה עם עגבניות מיובשות וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינואה עם עגבניות מיובשות וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קינואה-לשטוף ולסנן
2 כוסות מים
½ כפית מלח
1 כף שמן
½ פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
4 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
זיתים שחורים קצוצים
50 גרם צנוברים קלויים
1 כף חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה או בזיליקום קצוץ
אופן ההכנה
לבישול הקינואה:
להכניס לסיר את הקינואה ,המים , ½ כפית מלח ו-1 כף שמן, להביא לרתיחה ראשונה
להמשיך לבשל על אש בינונית כ-20 דקות בסיר מכוסה חלקית, עד שהמים נספגים בקינואה. בתום הבישול להשאיר כ-10 דקות בסיר מכוסה.
לטגן את הבצל במחבת גדולה ב-2-3 כפות שמן, לאחר שמשחים מעט להוסיף את השום
ולערבב כ ½ דקה, להוסיף את הפלפלים לערבב ולטגן מס' דקות, להוסיף את שאר החומרים
מלבד הפטרוזיליה או הבזיליקום. לתבל עם מלח ופלפל שחור, להמשיך לבשל על אש נמוכה
כ-5 דקות ולכבות את האש.
להוסיף את הקינואה , הצנוברים, והפטרוזיליה/בזיליקום. לערבב הכל ובתיאבון.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון