חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה דג בתנור עם עגבניות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה דג בתנור עם עגבניות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי דג נסיכת הנילוס -מתובלים במלח, ופלפל שחור
2 בצלים פרוסים לחצאי טבעות
2-3 עגבניות פרוסות
½ כוס מים
1 כף רסק עגבניות
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
½ כף סוכר
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לקמח מעט את פילה הדג ולטגן כדקה וחצי מכל צד.
לטגן את הבצלים עד שהם מזהיבים, להעביר לתבנית אפיה, מעל הבצלים להניח את פרוסות
העגבניות ומעליהם להניח את הדגים. אפשר לבזוק על הדגים תבלין לדג ברוטב.
לערבב בקערית : ½ כוס מים, 1 כף רסק, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, סוכר וליצוק על הדגים. לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה
לאפות בחום בינוני כ-½ שעה, מדי פעם ליצוק מהרוטב על הדגים.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון