חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפיינס תפו"ע ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מוסיפה את הקמח כ3/4 מהכמות את היתרה לאחר הוספת התפו"ע בודקת את כמות הנוזלים brיחסית לעיסה ומוסיפה בהתאם שלא תצא נוזלית מידי או קשה מידי.
מאפיינס תפו"ע ללא סוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני מוסיפה את הקמח כ3/4 מהכמות את היתרה לאחר הוספת התפו"ע בודקת את כמות הנוזלים brיחסית לעיסה ומוסיפה בהתאם שלא תצא נוזלית מידי או קשה מידי.
הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחי עץ חמוצים ירוקים
¾ כוס יין יבש
כפית קינמון
4 ביצים
1 כוס כמו סוכר
1 כוס שמן קנולה
1 כוסות קמח מלא
1 שקית אפיה
אופן ההכנה
לגרד את תפוח העץ עם הקליפה בפומפיה עם החורים הגדולים
להוסיף את היין והקינמון ולהשרות כחצי שעה .
להקציף את הביצים עם הכמו סוכר והשמן, להוסיף את הקמח ושקית האפיה
לערבב בעדינות את תפוחי העץ עם היין לתוך הבצק.
לשמן 2 תבניות של מאפיינס או 2 תבניות מאורכות
לאפות בחום בנוני כ ¾ שעה עד שהקיסם יצא יבש
לאחר שהעוגות קרות אפשר להקפיא או להחזיק במקרר כמה ימים
מגיש: shoshig
מקור:
שתף את המתכון