חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזי פרגיות מוקפצות עם פלפל ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את חזי הפרגיות יש לנקות משומנים מיותרים ולחתוך אותן לרצועות של אצבע. brיש לעשות את הכנת הירקות מראש.
חזי פרגיות מוקפצות עם פלפל ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את חזי הפרגיות יש לנקות משומנים מיותרים ולחתוך אותן לרצועות של אצבע. brיש לעשות את הכנת הירקות מראש.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 6 יחידות חזי פרגיות נקיות וחתוכות לרצועות
- 3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
- 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות דקות
- 6 פטריות פורטובלו מופרדות מהרגליים וחתוכות לרצועות (אפשר שמפניון)
- כוס נבטים עבים
- 2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
- כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
- גבעול לאמון גרס (עשב לימון) רק הלבן קצוץ דק או מגורר
- מלח ופלפל שחור
- חצי כוס רוטב סויה אמיתי
אופן ההכנה
- מחממים מחבת עם שמן (רצוי ווק).
- מוסיפים את רצועות חזי הפרגיות ומקפיצים כדקה.
- מוסיפים את הירקות בהדרגה לפי הסדר תוך כדי טלטול הווק בלהבה גבוהה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים (חוץ מהסויה).
- כשהעוף והירקות השחימו מעט מוסיפים את רוטב הסויה ומטגנים בערך עוד דקה.
- מגישים כשהמוקפץ עוד חם.
- מומלץ להגיש לצד אורז לבן מאודה או מבושל.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון