חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בעבע תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק עם תמרים
בעבע תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק עם תמרים
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם שמרים
½-¾ כוס מים פושרים
2/3 כפית מלח
½1 כף סוכר
200 גרם מרגרינה רכה או מומסת
3 כפות שמן
1 ק"ג קמח
המלית:
200 גרם תמרים מגולענים
כף שמן
לזריה מעל:
חלבון ביצה
שומשום
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
מערבבים את כל חומרי הבצק ומניחים בצד להתפחה.
הכנת המלית:
מחממים את השמן. מוסיפים את התמרים ומערבבים לתערובת רכה, אך לא נוזלית.
מניחים להתקרר.
הכנת העוגיות:
חותכים במחבת חתיכה מן הבצק ויוצרים כדורים בקוטר כ-3 ס"מ. יוצרים גומה במרכז, ודוחסים כפית מלית. מהדקים ופוחסים את הכדורים לעוגיה בקוטר 5 ס"מ.
מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפיה ודוקרים במזלג מספר פעמים. מורחים ביצה ובוזקים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200°c, במשך כ-20 דקות עד להזהבה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון