חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שועית ירוקה ופטריות מוקפצות ברוטב צ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה - מתאים כתוספת חמה לכל ארוחה.
שועית ירוקה ופטריות מוקפצות ברוטב צ'ילי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מעולה - מתאים כתוספת חמה לכל ארוחה.
הוראות הכנה
מרכיבים
שועית ירוקה שלמה 1/2 קילו (הקפואות הולכות מעולה)
חבילת פטריות מועדפות
(פורטבלו מצוינות גם שמפיניון הולך טוב)
שמן זית
רוטב צ'ילי מתוק
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מחממים ווק וכאשר חם שופכים שמן זית
מוסיפים את הפטריות לטיגון קצר
מוסיפים את השועית הירוקה וממשיכים לטגן.
כשכמעט מוכן מוסיפים 2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.
מקפידים שהשועית לא תהיה "סחוטה ונבולה" אלא שעדיין ישאר בה קצת קרנץ'.
מגישים חם חם.
בהצלחה.
מגיש: winston
מקור:
שתף את המתכון