הוראות הכנה
מרכיבים
שועית ירוקה שלמה 1/2 קילו (הקפואות הולכות מעולה)
חבילת פטריות מועדפות
(פורטבלו מצוינות גם שמפיניון הולך טוב)
שמן זית
רוטב צ'ילי מתוק
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מחממים ווק וכאשר חם שופכים שמן זית
מוסיפים את הפטריות לטיגון קצר
מוסיפים את השועית הירוקה וממשיכים לטגן.
כשכמעט מוכן מוסיפים 2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק, מלח ופלפל.
מקפידים שהשועית לא תהיה "סחוטה ונבולה" אלא שעדיין ישאר בה קצת קרנץ'.
מגישים חם חם.
בהצלחה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון