הוראות הכנה
מרכיבים
½ 4 כוסות קמח
1 שקית או 1 קוביה של שמרית
150 גר' חמאה או מרגרינה
1 ביצה
2 חלמונים
1 כפית סוכר
½ כף שטוחה מלח
כ ½כוס מים או חלב
אופן ההכנה
מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים (מלבד הנוזלים) ולשים תוך הוספה הדרגתית של הנוזלים, עד לקבלת בצק רך מאד וגמיש שאינו נדבק לדפנות.
מניחים בקערה עד להתפחה עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל 18 כדורים שווים ומניחים בקערת שקעים משומנת ומקומחת היטב.
משהים לתפיחה עד להכפלת הנפח ואופים בחום בינוני 180 מעלות צלזיוס עד לקבלת גוון זהוב חום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון