הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
מים לבישול
שמן לטיגון
כף קינמון
כפית הל
¾ כוס סוכר
אופן ההכנה
מטגנים את האורז בסיר רחב עד להשחמה, מוסיפים מים כ-2 ס"מ מעל גובה האורז
ממסים בקערית קינמון, הל וסוכר ב-¼ כוס מים,
יוצקים מידי פעם לתוך סיר האורז המתבשל תוך כדי בחישה,
ממשיכים לבשל את האורז עד שיתקבל מרקם דייסתי (מעל שעה).
מידי פעם כשהאורז סופג את המים יש להוסיף שוב מים בגובה של כ-2 ס"מ מעל האורז
קיבלנו דייסת אורז שחומה ורייחנית.
למזוג לצלחות שטוחות או קעריות
לקרר במקרר להגיש ולהתענג.
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון