חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלוניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה טעים למחרת...... עם חלה שלמה חבל"ז...................... br br br br
סלוניה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה טעים למחרת...... עם חלה שלמה חבל"ז...................... br br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
2בצלים
1 גמבה
1 עגבניה
פלפל חריף
3 קישואים
1 חציל
3-4 תפוחי אדמה
1 רסק עגבניות
תבלינים-מרק עוף פלפל שחור מלח
אופן ההכנה
חלק 1 : 2 בצלים לחתוך לחצי עיגולים ולטגן, כשהבצל מטוגן מוסיפים :
1 גמבה חתוכה לרצועות
1 עגבניה חתוכה לחצי עיגול
½ פלפל חריף חתוך לעיגולים ( אפשר יותר או פחות לפי הטעם).
חלק 2 : בינתיים לטגן .....
3 קישואים חתוכים לעיגולים לא עבה ולא דק.
1 חציל ( כמובל שצריך להמליח אותו ולהשאיר במסננת לפחות שעתיים שהנוזלים יצאו כדי שלא יספוג הרבה שמן )גם לטגן אותו משני הכיוונים.
3 או 4 תפוחי אדמה חתוכים לעיגולים לא דקים בינוני . ולטגן , אפשר להוסיף עוד תפוח אדמה, תלוי בגודל שלהם .
לאחר שחלק 1 מטוגן מוסיפים את כל המרכיבים של חלק 2 ומוסיפים מים רתוחים עד לגובה כל הירקות , כמה דקות שהמים רותחים, ומוסיפים קופסא רסק עגבניות , מנמיכים את האש ומבשלים כ-½ שעה , מוסיפים כפית מרק עוף + מעט פלפל שחור + מעט מלח.
מגיש: galitlev
מקור:
שתף את המתכון