חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סולת
½2 כוסות מים
1 כף חזה עוף טחון
1 ק"ג בשר בקר טחון
½ כוס בצל, קצוץ דק
½ כוס סלרי, קצוץ דק
½ כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
מלח ופלפל, טחון טרי
חומרים למרק:
3 כפות שמן
1 בצל גדול, קצוץ
3 ליטר מרק עוף צח
3 כפות רסק עגבניות
½ כוס צימוקים בהירים
2 גבעולי נענע
1/3 כוס סוכר
1/3 כוס מיץ לימון
כורכום
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
750 גרם (ברוטו) דלעת, חתוכה לקוביות גדולות
אופן ההכנה
1. מכינים את הקובה: משרים את הסולת במים, מוסיפים חזה עוף טחון ומעט מלח, מערבבים ומשהים למשך רבע שעה, מסננים וסוחטים.
2. מעררבים את הבשר הטחון עם הבצל, הסלרי הפטרוזיליה והמלח ויוצרים כדורים.
3. משטחים כל כדור סולת על כף היד, שמים במרכז את כדור הבשר ועוטפים. שומרים את הקובה במקרר.
4. מכינים את המרק: מטגנים בסיר את הבצל בשמן עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים מרק עוף, רסק עגבניות, צימוקים, נענע, סוכר, לימון, ותבלינים. מערבבים ובודקים תיבול. מוסיפים את חתיכות הדלעת מבשלים עד שיתרככו מעט.
5. לאחר שהמרק רותח מקטינים את הלהבה ומכניסים את הקובה, ממשיכים לבשל עד שהקובות צפות.
זהו, מגישים על אורז לבן
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון