הוראות הכנה
מרכיבים
פלפל אדום
בצל
אפונה גמדית - סנפרוסט
חזה עוף - חתוך לרצועות
פטריות
סויה
¼ כוס יין
2 כפות רוטב סילאן
2 כוסות קינואה מבושלת
1 כף רוטב חריף מתוק
אופן ההכנה
1. מחממים את הווק עם שמן , מוסיפים את הבצל וחתיכות חזה עוף ומטגנים כ 2-3 דקות ואז מוסיפים יין.
2. מבשלים את הקינואה בסיר עם מים ע"פ הוראות היצרן.
3.מוסיפים לווק את כל שאר המצריכים ומקפיצים .
4.אחרי שקינואה מוכנה מעבירים לווק עם שאר הירקות ומוסיפים סויה וסילאן
5.מקפיצים ולצלחת.
6. בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון