הוראות הכנה
מרכיבים
לעטיפה:
3 כוסות אורז
כף מלח
רבע כוס קמח מצות
ביצה אחת
למילוי:
3 בצלים
חצי קילו בשר בקר
200 גרם חזה עוף
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
כפית חוויג'
אופן ההכנה
להשרות את האורז במים חמים 20 דקות. לאחר מכן להרתיח מים, וכשהם רותחים לשים מלח, כף שמן, ואורז בתוך המים. כשהאורז רך יש לסנן אותו
ולקרר במים. יש להעביר את האורז לקערה ולהוסיף קמח מצות וביצים וללוש לעיסה. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות ולטגן עד שיזהיב. להוסיף את הבשר הטחון והעוף. לטגן הכול ביחד עד שיתבשל. להוסיף תבלינים. יש לקחת כדור מהאורז וליצור גומה. לשים בשר ולסגור בצורה עגולה ושטוחה
ולטגן משני הצדדים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון