חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיה לפסח-מתכון בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטיה לפסח-מתכון בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח מצות
½1 כפיות אבקת אפיה
½1 כוסות מים חמימים
½1 כפיות מלח
60 גר’ מרגרינה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה, מערבבים את המרגרינה החתוכה עם החומרים היבשים. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים מים חמימים ומערבבים עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק. לשים מספר דקות על משטח מקומח מעט (בקמח מצה) ומניחים למנוחה של 30 דקות!. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל ביצה ומשטחים כל כדור בכפות הידיים. בעזרת מערוך משטחים את כדורים על משטח מקומח מעט לעיגולים בעובי 3 מ"מ. מחממים מחבת כבדה על להבה בינונית, מניחים עיגול בצק במחבת ומטגנים ללא שמן עד להזהבה קלה ועד שהבצק מקבל בועות קטנות. מוציאים ושומרים מכוסה במגבת עד להגשה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון